Onverwoestbare en vloeistofdichte vloer

Vloeistofdicht terrein
mei 23, 2017

RvB Groep heeft voor Den Helder Support Service vloeistofdichte vloeren voor zware belasting gerealiseerd. Den Helder Support Service is de logistieke partner aan de wal voor scheepvaart en offshore. In Den Helder is er 150 ton opslagruimte en overslag. De niet-onderheide vloer was totaal kapot omdat er voorheen een staalcontstructiebedrijf gevestigd was. Er moest een onverwoestbare vloer komen, die tevens vloeistofdicht is. RvB Groep was eerder in de buurt actief geweest en de strakke vloer die destijds gelegd was, was reden om een belletje te doen, vertelt Base Manager Menno van der Plas.

Menno werkt al meer dan 41 jaar in de weg- en waterbouw. Voor hem is het altijd erg prettig om samen te werken met RvB Groep en samen oplossingen te bedenken. Hij looft de creatieve constructeurs die een slimme oplossing bedachten om de vloer geschikt te maken voor zware belasting.

Menno: ‘’RVB Groep is zo zeker van hun berekeningen, dat ze daar garantie op afgeven. Ook de planning en de kosten hielden ze mooi binnen de bandbreedte. Het is bijna jammer als het werk klaar is, zo prettig is de samenwerking met RvB geweest.’’

 

Opdrachtgever: Den Helder Support Service
Menno van der Plas (Base Manager)